Joo, eli viikonloput on vapaata aikaa hostien kanssa.. Mitaah, tonne pihalle tuli jaateloauto! Ei oo iha sama musiikki ku meil. Mut tosiaa, nyt on sunnuntaiaamu ja kello 11, herailin tossa iha rauhassa omia aikoja, tanaa mennaa kaymaa kaupoissa ja alan metsastaan sita Crosbyn pelipaitaa. Eile oli kans lepayspaiva, kaytii paivalla vaha kauppoja lapi ja illalla menin sitte parin kaverin luo, kolme mean ryhmasta asuu saman katon alla, ni menin sitte niille kylaan. Ne asu siistilla asuinalueella, siella oli kaikki porttivahdit sun muut, piti sanoo nimi portilla ja sit siel lukee et joo saa paastaa sisaan jne. Siella me sit tyttojen kaa uitii niien hostien altaassa ja lilluttii poreammeessa, jossa muuten oli sikalamminta vetta, 40 asteista! Ja se allasvesiki oli 33 asteista, ei sellasesta veesta oo mitaa apua kuumalla ilmalla! Sit me katottii viel leffaa ja syotii kaikkee ihmejuttuja sielta kaapista.

Pari paatelmaa naista amerikkalaisista voi teha. Ekaksiki kaikessa on rasvaa tai sokeria, ihan liikaa, ja toiseks - naa ei oikeestikaan kavele MIHINKAAN. Jalkakaytavat on kapeita koska ei niita kayta kukaan koskaan! Naapuriinki mennaa autolla ja parkkipaikalla ajellaa nii kaua etta saahaa mahollisimman lahelta parkkipaikka. Ku perjantaina kaveltii joku puol tuntia yhtee kauppakeskukseen lahella koulua, Annikan hostit sai melkee slaagin ku kuuli, niie mielesta se oli KAUHEAA RAAKKAYSTA ja ne ihmetteli miten ihmeessa me kaveltiin niiiiiiiiiin pitka matka ja kaikkee. Voi luoja, puoli tuntia.. Ja viela takasikin kavely. Voi etta naa on laiskaa porukkaa :)

Mut ensviikon ohjelmasta, tunnit alkaa sit ensviikolla, meilla on yhteensa kymmenena paivana vain opetusta, mika on aika hyva. Sit mennaa Laguna Beachille, Venice Beachille, Santa Monicaan ja kaikkeen maholliseen, fiuh... Paljo ohjelmaa. Mut katotaa mita tanaa keksitaan!