Suomen ajassa yks. Jannaa! Koulussa kulttuuritunnilla pelattiin baseballia. Se oli aika jannaa. Juteltiin myos Elviksen talon huoneiden maarasta. Aika kivoja ja rentoja naa tunnit.

Koulun jalkeen oltiin shoppailemassa Melrose Avenuella, muttaah, siella oli osa aika kalliita liikkeita, niin kaveltiin pitemman paalle vaan lapi se katu. Siella oli kaikkea kivaa kylla ja joku nainen olis halunu haastatella meita johonki komediaohjelmaan, aiheena oli tyhmimmat iskurepliikit milla joku on tullu iskemaan. Ei me sitte menty, ei oo kivaa sopertaa jotai englanniks kameralle.

Sitten matkasimme katsomaan baseballia, L.A. Dodgersin peli vastaan jotainjotain, taisi olla Atlantasta. Aluks ei ymmarretty siita oikee mitaan, mutta sitte se selkis ja kaytiin Julian kans ostamassa isot muoviset kadetki mita niilla on aina kaikissa matseissa. Ne oli tosi hienot ja vedettiin siella ihan fiilareissa. Oli tosi hauskaa. Ja Dodgers voittiki, 3-0. Sielta sitten ajeltiin pois halki oisen Losin, voin kertoa etta pikkusen natti yolla, ihanko leffoissa. Nicee.

Mut oon ihan kauheen vasyny, pitaa menna nukkumaan. Siella te vasta heraatte ku mie meen nukkuun, hassuu.

PS. Aiti mie soitan sulle huomeniltana, eli siella se on aamu. Keskiviikkoaamu teille. Toivottavasti olet kuulolla.