Taa paiva on ollu aika aurinkoinen ja lammin. Sain jo iha vaha rusketusta! Tavattiin tanaan loputki ryhmista ja tehtiin alotuskokeet,  huomena meat jaetaan sitten opetusryhmiin. Ihan peruspaiva, paljon infoa ja kaikkea tyyliin "ala tee nain tai me lahetamme sinut kotia omalla kustannuksella" -juttua. Mutta katottii me leffaaki ja kaveleskeltiin tyttojen kanssa ympariinsa koulun laheisilla asuinkaduilla. Vitsi ku naa talot on kaikki ku kopioita toisistansa! Ja joka toisessa on USA:n lippu heilumassa ja yhen pihan kukkapenkissaki oli pienia pienia lippuja. Luoja mita patriootteja...

Hei se myohastynyt kaveriki selvisi perille! Huomena meilla on tiossa tervetulojuhla, picnia ja maitten valinen soccer-battle! Mietittii vaa - mean ryhmassa 30 tyttoo ja 6 poikaa, me pelataa jotai Italialaisia ja Espanjalaisia vastaan - niita on tasapuolinen maara tyttoja ja poikia, ja, ne potkiskeli palloa jo tauolla ja junkku, meita suomalaisjuntteja viedaan huomena aika laila. Mutta ei se mitaa, tulee varmasti naurettua aika lailla.

Beth ja Ashley on tosi mukavia. Kaytii tanaa syomassa italialaisessa ravintolassa ja ajeltii ympari O.C:ta, jumalauta minkalaisia tonoja taalta loytyy! Kaytii Bethinkin kotona hakeen jotain lappuja, ilmeisesti ei mitaan tyhjataskuisia nuo vanhemmat ku talo oli niiin saakelin hieno, uima-allas pihassa ja soli kolme kertaa mean talon kokonen. Beth lupas etta mennaan joku paiva sinne altaaseen lillumaan. Kivaa!

Paatettiin tanaan myos retkista mihi osallistutaan. Universalin Studiot, viikonloppuretki San Fransiscoon, vesipuisto ja Disneyland tiossa! San Fransiscossaki mennaa kaymaa Hard rock cafessa ja kaikkea kivaa, hihuuu... Ja Laguna Beachia, LA- ja San Diegokierrostakin on luvassa. Ihan kaikkea. Ainiin, ja tuli muuten mieleen, aiti sano tama isallekki. Ku se sano etta jotku perheet saattaa ottaa vaihto-oppilaan tai jonku tammosen kielikurssilaisen rahan takia, nii tiakko, naille perheille ei makseta MITAAN siita etta ne majottaa meat kuukaudeks. Ne tekee sen vapaaehtoisesti! Siksi varmaan Ash ja Beth'kin on innoissaan viemassa minua joka paikkaan ja kaikkea. Jotenki tosi janna.

 

Mutta kello on puoli kakstoista yola ja alkaa vaha vasyttaa, kuuma paiva ollu ja kaikkea, haatyy kai menna nukkuun. Nain muuten koko yon unta etta myohastyin jostaki tai mokasin jotenki muuten. Nyt on tytotki sen verta tutumpia etta ehka tana yona naan unta jo jostain muusta :)

 

Ja Suvi, sangyssa oli kori jossa oli varvastossut, tallaset yohousut jossa on usan lippuja ja kaikkea kynia lehtia ja lisaa vaatteita, iha kaikkea! Ja kylla taa aika akkia menee, kohta mie oon jo siela! Meri rokkaa sie minunki puolesta Simessa ja kay kattoo 69 Eyes, kerro sitte mite ne veti. Ja samoin Bloodline! Millalle ja Minnalle kivaa lomaa, ei saa tulla vauva ennenku oon takasi Suomessa! Ja ei meilla edes ollu rankka ilta, ajeltii vaa autolla ja kaytii kaupoissa, Essihan on toissakin.. Hyvin mie koneeseen ehin. Mutta nyt paapimaan, hassua ku te vasta herailette siella.. Oita!