Hui kauhee ko vasyttaa. Perjantaina lahdettiin aamulla kasilta ajelemaan San Fransiscoon ja oltiin perilla 8 tunnin paasta. Saatiin vaan huoneet ja me kaveltiin ympariinsa, hotelli sijaitsi sataman lahella nii siella oli kaikkia kivoja kauppoja. Oli kauheen vasyny olo pitkan ja puuduttavan matkan jalkeen nii vasytti kiitettavasti.

Lauantaiaamuna mean piti saaha aamupala huoneeseen. Kuitenki, EF oli tilannu ja maksanu sen ajat sitte mutta se ei ikina ilmestyny hotellille. Mean lahto viivasty ku EF makso meat syomaan aamupalaan viereisiin ravintoloihin. Ku sitte viimein paastiin matkaan mentiin ekana Lombard streetille. Se on sellainen katu, joka menee makea alas ku S-kirjain ja taynna kukkaistutuksia, tahan tapaan: http://www.visitingdc.com/images/lombard-street-picture.jpg . Sen jalkeen ajeltiin ympariinsa ja sitten mentiin Golden Gate Bridgelle. Siita sai hienoja kuvia ja kaveltiin se koko silta yli, meni 40 minuuttia. Ei mikaa ihme etta se on yks suosituimmista itsemurhapaikoista, onhan se hieno ja iso silta, sen takia sen sillan varrella oli kymmenia kyltteja joissa kaskettiin soittaa apua hatapuhelimista mita oli kans useita, ja etta itsemurha on traagista ja kaikkea. Noh, sielta sitte ajeltiin keskustaan vahan kierteleen ja hotellin kautta mentiin China Towniin, kiinalaiseen kaupunginosaan. Shoppailua oli siellaki vahan ja mentiin sitten syomaan. Ekaa kertaa elamassa soin syomapuikoilla, se oli aika hassua. Mutta ei sita kauaa kestany, lopulta koko poyta veti riisia haarukalla, mita sita turhaa pelleilemaan :)

Illalla viela kaveltiin satamassa ja kierettiin kauppoja JA loysin jopa lakritsia yhesta kaupasta! Sunnuntaiaamuna saatiin sitte onneks aamiainen ja ohjelmassa oli risteily Golden Gatelle ja Alcazarin vankilalle, taino ne kierrettiin vaan. Puolen paiva jalkeen lahettiin ajamaan takas tanne, ja parin pysahyksen ja yheksan tunnin jalkeen takasi taalla. Vasyttaaaaaa.

Niin Millale ja aitile, me katoma liiderin kans se lupajuttu huomena. Kai se on tarpeeks hyva.