Noniin, taalla sita nyt sitten ollaan... Aamuseiskalta ollaa oltu Essin kanssa kentalla ja siita sitten pari tuntia sai hengailla ennen kuin paastiin sitten ilmaan. Pari tuntia meni etta paastiin Frankfurtiin, jumakauta ko oli iso kentta. Ajeltiin vahintaa se viis minuuttia koneella ympariinsa ja se kentta vaa jatku ja jatku ja jatku. Mentii sitte bussilla jonnekki tunneleihin ja kaveltiin sadat portaat ni loytyhan lopulta se oikee porttiki. Paastii melkee heti koneeseenkin, mutta lahtoon menin kylla oma aikansa. Yhdelta me Suomen aikaa taiettiin nousta ilmaan. Siina sitte ilmotettii etta lentoaika on 11 tuntia. Huuiii. Se nyt meni sitte aika noppeesti, vaikka valila tuntuki etta jalat puutuu taysin.

Sittekko naki kartalta ku kone lenteli jossain jo Amerikan kartan paalla sita oikeesti alko tajuamaan etta mihi me olemakkaan menosa. Ja jumankauta Las Vegas on tosiaanki rakennettu taysin aavikon keskelle, eiha siella ollu mitaa ku katteli ikkunasta! Paitti sitte se iso kaupunki keskella sita kaikkea sita karuutta.

Koneesta paastya ooteltiin ko italialaisilla oli kaonu laukkuja. Yhela pojala mean ryhmasta kavi paska maiha, soli luullu etta lahtopaiva onki huomena ja seha oli ollu kotonansa Hangossa ku soiteltii etta missas viivyt. Se tulee sit itekseen perassa, raasu.

Mutta niin, ajeltii kentan jalkeen kaks tuntia bussilla ympariinsa paikkaan, josta perheet kavi meidat hakemassa. Oli aika vaihtelevat maisemat, valilla oli jarkyttavia vuoria ja sitte taas tie halko suurta talomerta. Viimein me paastiin sinne koululle ja siellahan ne perheet heilui kyltteja heilutellen, jotku lapsetki kanto ilmapalloja joissa luki welcome ja kaikkee. Ashley ja Elizabeth teki mullekki kyltin ja sain jopa oman juomapullon, jossa luki minun nimi. Wau! Ja sitte evaslaatikon, jossa lukee Miia N. Sankykin oli taynna tavaraa, kauheen sulosia naa! Eli siis minun perheeseenhan kuuluu 28 ja 25 vuotiaat kaverukset, jotka asuvat taalla Aliso Viejossa. Oon siis O.C:ssa just nyt! Niin kerta Minna, sie ko sita OC:ta katot.

Taa talo on tosi kiva ja me jo syotii maissintahkia, vesimeloonia ja itetehtyja hampurilaisia illalliseksi. Oli tosi hyvaa, ei mitaa rasvapommeja vaa kunnon jauhelihapihvi, salaattia, tomaattia ja kaikkee. Huomena syodaan jotain maissidogeja? Saa naha sitte mita nekin on, mutta syodaan mita tarjotaa! Huomena selviaa sitte paremmi mita tullee tekeen tassa kuukauden aikana jne. Vielaki vaha arvoitus miten oon menossa kouluun mut iha sama, eikhaan seki selvia. Mutta hengissa ollaan siis ainaki toistaseksi!