Joo, eilen oli eka koulua ysista kahteentoista ja mentii sitte vesipuistoon. Se oli aika kivaa, tosin siella oli kaikki muutki Ooceen ihmiset, eli helvetisti jonoa joka paikassa. Mut laskettii parista kivasta maesta ja se oli tosi siistia. Illalla katottii sitte South Parkia ja Haamutiimia tv:sta.

Tanaa oli kans tunnit ja me kaytii kulttuuritunnilla lapi amerikkalaista musiikkia, eli siis kuunneltii Eminemia, Eric Claptonia (noinko se kirjoitetaan?) ja Justin Timberlakea. Siistia. Sitte lahdettiinki rannalle. Koululla paisto kivasti aurinko, mutta sitte ko paastiin puolen tunnin paahan rannalle, siella oli niin kauheen pilvista. Se oli iha kallia. Istuttii siella ja odoteltii joku kaks tuntia, kylla se aurinko sitte esiin tuli. Mentii sitte Annan kans uimaan mereen ja luoja ne aallot oli kivoja, ja sain melkeen surffilaudasta paahan. Sen jalkee mentii vaihtaan vaatteet ja se siita. Mutta. Se puolen tunnin merivisiitti poltti minut taysin!!! Vihaan Tyynenmeren suolatasoa, se huuhtoo kaiken rasvan pois ja muutenki polttaa. Eihan sita silloin huomanu. Nyt vain asken kotia tullessa kurkkasin peiliin - OHO :(

Isantaperheet tuli kaikki sinne rannalle ja siella me istuskeltiin, paisteltiin vaahtokarkkeja ja oltii koydenvetoa ja kaikkia hauskoja viesteja. Suomalaiset muuten hakkas italiaanot ja spanielit mennen tullen ja palatessa koydenvedossa! Mie seison ekana siina vetamassa mean paassa ja sitte ku italialaiset paasti kaikki yhta aikaa irti, ja me vedetaan taysin voimin, ni arvaa vain mite kaikki lens takaperinkuperkeikkaa. Mina ainaki, vilisi vaan silmissa ku lensin eka selalleni ja siita vaa takaperinkuperkeikka, olin vaha pihalla ku masahin siihe maahan sillai, mitah nyt tapahtu.

Mut se oli iha kivaa, ei mua mihinkaa satu, eli kai tuo nyt vahan punottaa mutta asettuu sitte... Toivottavasti, jos noi ois kipeita ni sitte ois pahempi homma. Laitoin puoli purkkia After Sun-rasvaa. Jaah, ja se ois 5 paivaa synttareihin! Iha pian! Me suunniteltii etta kutun kavereita tanne ja istutaan iltaa taalla yhessa, juhlistetaan taysi-ikaisyytta. Ainiin, ja me mennaan kai Vegasiin joku 18-21.7, eli suoraa Vegasista hakee kamat ja lentokentalle sit :) Siistia! Ja mennaa kai Bethin vanhempien mokille siihe lahelle, ajeleen vesiskoottereilla ja kaikkea. Julia lahtee viela meille mukaan, loistava paatos talle reissulle! Mut onneks tassa on viela vaikka mita teha ennen sita. Aiih, kelloki on siella 7:30.. Taalla puol kymmenen illalla, hassua sinansa. Mutta, huomenna taalla on Amerikan synttarit, eli itsenaisyyspaiva. Mennaan Bethin ja Ashleyn koteihin vierailulle ja illalla katteleen viela ilotulituksia. Hauskaa.

Pitakaa Suomi pystyssa!