Vitsi, meinasin alkaa kirjottaa englanniksi...

Kuitenkin, tanaan sitte oli kierros Los Angelesissa. Aamulla puol kymmenen aikaan lahettiin koululta ja oltii yhentoista aikaan oltiin Staples Centerilla; mieleton urheiluhalli, jonne mahtuu semmoiset 20 000 ihmista. LA Lakersin (koris) ja LA Kingsin (jakis) kotihalli. Sen jalkeen mentiin jollekki kadulle, jossa oli joku tosi vanha marketti, siella myytiin kaikkia vihanneksia sun muita.. Ei me siella edes sisalla kayty, kierrettii ne meksikolaisten liikkeet siina lahistolla ja tuliaisiaki loyty aika paljo! Siita ajeltiin sitten ohi Disneyn musiikkiteatteritalon mika lie se olikin, bussien myohastymisen takia nahtiin se vain bussin ikkunasta... Mutta hienolta se naytti! Siina myos ajeltiin aika pitkalti LA halki, kylla taytyy myontaa etta nuo pilvenpiirtajat on aika korkeita.

Taman jalkeen mentiin sitte meksikolaiseen kaupunginosaan. Ajeltiin ohi China Townin ja Little Tokyon, San Fransiscossa mennaan China Towniin. Tuolla meksikolaispaikassa oli katu taynna kojuja, jotka oli pullollaan kaikkia sille maalle ominaista tavaraa. Valitettavasti meilla oli niin kiire loytaa ruokapaikka, ettei edes ehditty ostaa mitaan, hymyiltiin myyjille ku melkee juostii siita ohi. Loydettii kiva ravintola ja tilattiin meksikolaista ruokaa. Bussilla piti olla takas 1:55, kello oli tuolloin 1:20 ku tilattiin. "hyvin tassa on aikaa". WRONG. Saatiin poyta tayteen nachoja ja vedettiin ne naamariin, saatiin toinenkin korillinen ja hermostuneena tuijoteltiin kelloa etta tuokaa nyt sita ruokaa. Kello oli sitte 1:42 ku ruoka tuli poytaan ja 5 min meni kavella bussille, hienoa, 8 minuuttia aikaa syya lautasellinen ruokaa, tilasin jotai ihme kanatacoja. Siina lautasella oli semmosta tomaattipalajotain  mossoa, ja maistelin sita vahan, jos sita laittas vaikka sinne tacon valiin. Siella oli sitte seassa joku palanen chilia ja jumakauta se poltti! Siina meni lasillinen vetta hujauksessa ko poltti niin suuta, paatin sitte etta se tomaattimosso jaa siihen... Ehti siina jotain syya kuitenki. Kello oli kymmenta vaille, viis minaa aikaa, ko me siita lahettii kauheela vauhila pois. Kaikila oli viela vahan nalka, niin tyhjennettiin se nachokori sitten, otettiin kaikki kauhee kourallinen niita mukaan ja lahettii akkia pois. Tarjoilijat vaha katto nauraen ku me juostaa, nelja tyttoa ja kaikki vetaa nachoja. Hehe.

Ehittii me bussiin sitte ja siita matka jatku UCLAAN, LA:n yliopistoon. Ja siella kaupassa melkee mun yli kaveli valehtelematta kaks metria pitka musta (ilmeisesti) koripalloilijamies. Sitte se pyyteli kovasti anteeks ku meinasin jaaha jalkoihin. Luoja, en oo ikina nahny niin pitkaa miesta. Ja niita oli viela kaks! Mutta. Sielta sitten Beverly Hillsiin ja Rodea Drivelle. Rodeo Drivellakin saatiin aikaa vain 45 minsaa, siitaki vartti meni kavelemiseen. Mutta kalliilta se naytti todellakin, ja espanjalaiset bongasivat David Beckhamin ajelemassa silla mustalla autollaan. Ne oli ihan tohkeissaan. Tietaako muuten kukaan minka varinen auto on Eva Longorialla? Koska minusta se taisi ajaa sellasta punasta kiiltavaa avoautoa, mutta en oo iha 100 % ku silla oli kuitenki arskat paassa. Hiukset oli ainaki iha samanlaiset ja vaha kasvotkin. En tiia ei se valttis ollu se.

Ja sitten. Hollywood. Saatiin sinnekki aikaa vain 1,30 joten kaikki meni aika pikakelauksella. Bongattiin tahtia Walk of Famelta ja siella tuli vastaa vaikka keta; Batman, Jack Sparrow, kahen varista Spidermania, Catwoman, Shrek, Paavo Pesusieni ja Marilyn Monroe. Hollywood-kylttia kaytiin vahan kuvailemassa ja ostettiin kraasaa. Paras oli ku aika oli loppumassa ja oltii jossai aika kaukana, mentii toiselle puolelle katua ja puoli juostiin kattoen samala kenen nimia niissa tahissa onkaan. Yhtakkia Anna pysahtyy ku seinaan: MARILYN MONROE, TAA ON PAKKO KUVATA. Ni tehtiin sitte semmonen tyylikas pysahys, otettii kuva Monroen tahesta ja taas jatkuu. Noita akkipysahyksia tuli pari kappaletta, ihmiset katteli vaha etta mitas noi on :) Kavin myos vertailessa kaenjalkiani Matt Damonin kaenjalkiin Kiinalaisteatterin edessa. How cool it that niinko naa taalla sanoo.

Uh. 12 tuntia meni tosi nopeaa ja nyt vasyttaa ihan sairaasti. Oli kaiken lisaksi aika lammin paiva. Huomena samanlainen tiossa, meilla on eka tunteja 9-12 ja sitte lahetaan vesipuistoon. Wuhuu! Ja Minttu ku kerta kysyit, niin sillonko on koulua, meilla on 1,20 h eka englannin tunti ja sitte 1,20 h on Amerikan kulttuuria. Eli ei mitaa historiaa, kaydaa lapi mita taalta oikee loytyy mistaki jne. :P Ja taalla on Suomeen verrattuna halvempaa, ei oo kovin kalliita vaatteita. Eli siis rahaa palaa, yhyy.