Niin, eilen juhlittiin Amerikan syntymapaivaa, 4.7. Aamupaivalla mentiin Ashleyn kanssa hanen kotiinsa (oli muuten isoin ja hienoin talo ikina mita olen nahny), istuskeltiin altaalla puoli paivaa ja syotiin mansikoita. Oon vahan kade, ois kivaa jos meanki kotona ois uima-allas. Harmi ko sita ei voi kayttaa ko pari kuukautta vuesta. Sen jalkeen mentiin sitte Elizabethin kotiin, siella oli hanen vanhemmat ja isovanhemmat, sisko perheineen ja vaikka keta muita. Siella sitte syotiin maissia ja kanaa, hengailtiin ulkona ja illalla katottiin eri kaupunkien ilotulituksia. Naitten itsenaisyyspaiva on vahan niinko mean uusi vuosi, kauheesti raketteja, ruokaa ja perheen kokoontumista ja nuorempi sukupolvi kannaa tajuttomasti, kun taas taalla uutena vuotena vain hengaillaan.

Tanaan kaytiin Long Beachilla akvaariossa, kattelemassa haita ja merileijonia. Takas tullessa ajettiin rantaa pitkin maisematieta, halki Long Beachin, Newport Beachin ja Laguna Beachin. Ja nahtiin Madonnan kesamokki siella yhdella kalliolla. Se oli vaha erilaisempi kesamokki ko esim meilla... Meilla oli myos mukana Bethin siskon Jenniferin tytto, Jayden, joka tayttaa lokakuussa 2. Tosi sulonen tytto, joka on niin energinen ja juoksee koko ajan joka paikkaan.

Huomena mennaan ehka uudelleen LA:han tai tehaan jotain muuta. En tiia viela. Ensi viikolla mennaan kattoon Dodgersin pelia (baseball), ostoksille, Laguna Beachille ja San Fransiscoon. Simerock-ihmiset, pitakaa hauskaa minunki puolesta!

4 paivaa ;) Suomen ajassa vain kolme!