Noniin, kolmas paiva jo takana. Tanaan oli taas ihanan aurinkoinen, mutta pitihan se jokin paikka polttaakin! Nimittain nyt punottaa hiusraja, enpas tajunnut siihen rasvaa aamulla laittaa... Mutta mikas siina, ei se niin pahasti menny. Vaha vaan. Mutta arvatkaas mita! Menin tanaan kouluun KELTAISELLA KOULUBUSSILLA! Lounastauolla istuin nurmikolla ja soin leivan, jonka valissa oli maapahkinavoita! Siis niin amerikkalaista ku vain voi olla. Tanaan me tosin ei saatu oikeen mitaan aikaan... Kaytiin vahan lapi sita mita me ollaan tekemassa tassa neljan viikon aikana ja sita mita on luvassa tiistaisella LA-kierroksella. Paiva vaa istuttu nurtsilla ja kaytiin shoppailemassaki jo vaha, ostin kivan laukun ja mekon. Kaveltiin illasta porukalla puistoon ja isantaperheet tuli sinne, meilla oli picnic siella. Oli ihan kivaa! Huomenna ja ylihuomenna ois sitten oleskelua perheen kanssa, en tiia viela mita tehaan, ainaki me nukutaa! Beth vahan mietiskeli tulevia viikonloppuja, jos mentas kaymaan Vegasissa tai hanen vanhempiensa mokilla, missa on kaikki vesiskoottereista lahtien... Mmm, kelpaa mulle!

Muuten ihan mukavaa, mutta nama aikataulut tokkii ja pahasti. Bussit ei oo ajassa eika me teha muutenkaa mitaa ajallaan. Tosin nythan meilla on vain pelkkaa asioiden lapikaymista, ekat tunnit on sitte maanantaina, kymmenena paivana ois. Ei edes paha! Mutta toivottavasti taa on vaa alkuhaparointia, istuminen ja odottaminen alkaa olla jo aika turhaa. No okei, taa paiva annetaan anteeksi, koska yksi bussi oli onnettomuudessa. Onneks kuitenkaa ketaa ei ollu kyydissa.

Ainiin ja Suvi kysy etta eiko taalla ole "joku ukkoki". Ei oo, ku ilmeni etta taa Brandon on Bethin poikaystava, paitti nyt niilla on kai joku breikki... Mutta iha kahestaa tytot asuu tassa. Mutta alkaa jo vasyttaa kylla niin etta pakko menna nukkuun. Huomenta Suomi, mie meen nukkuun.