Ookei, nohhh. Tiistaina oltiin shoppailemassa Irvine Spectrumissa. Sittekku kello loi kaks paivalla, tytot alko laulaa mulle onnittelulaulua siina keskella katua, tietenki, koska silloin Suomessa oli keskiyo ja 9.7. Se oli tosi ihanaa. Sitte ne viela kavi mulle ostaan lahjan ja muuta. Ilta meniki siina notkuessa ku on nii paljon ohjelmaa ja kaikkea.

Eilen, keskiviikkona, ku mentii kouluun, bussi tuli siihe koulun pihaan. Siina seistiin ja mean liiderilla Eriikalla oli asiaa tytoille vuorotellen ja en edes tajunnu miettia miks ne kaikki meni sen luo. Yhtakkia Eriika tulee minun luo, halaa ja toivottaa hyvaa syntymapaivaa. Sain kateeni semmosen pienen "happy birthday" ilmapallon, pienen kirjan joka sisaltaa kaikkea mietteita ja ison kortin, jossa lukee 'be bad on your birthday', eli ole paha syntymapaivanasi. Avasin sen kortin ja se alko soimaan, joku rokkibiisi ja sinne oli kaikki mean suomalaiset kirjottanu nimensa onnittelutekstin alle. Se oli niin kivaa! Sittekko tunnit alko, meat jaettiin ryhmiin ja me kaytiin lapi amerikkalaisia juhlapyhia, ystavanpaiva, halloween, kiitospaiva ja paasiainen. Ystavanpaiva-luokassa tehtii ystavanpaivakortteja, ja ku tytot teki mulle synttarikortit, niin opettaja innostu etta mitah, kella on synttarit. Olin etta no mulla... ja sitte koko luokka laulo mulle :) se oli niin kivaa, italialaisetki veti niin tunteella.

Sen jalkee mentiin Halloween-luokkaan, jossa tehtiin maskeja ja mina, Milja ja kaks italialaista kokeiltiin sita omena-malja-juttua, eli ku astiassa on vetta ja siella killuu omenoita, ja se omena pitas saaha sielta suun avulla pois. No eiha siita mitaa tullu ja me naurettiin niin paljon, lopulta sen sai sitte ku tyons koko paan sinne sillai, etta sai iskettya sen ompun pohjaa vasten. Mukava sitte ko paa markana, mut kivaa oli ainaki! Kiitospaiva-luokassa taas tehtiin intiaanipaahineet ja paasiaisluokassa etsittiin paasiaismunia. Woow. Loppupaiva me istuttii vaa siella ympariinsa ko niilla oli taas joku organisointiproblem ja me hengattiin nelja tuntia siella ilman mitaan... Mutta, liideri-Eriika lupas etta ku paastaan Saksan/Suomen lentokentalle, se tarjoaa mulle kaljan synttarien kunniaks. Koska tuolla se ei siella saa teha, hehe.

Joten, koulun jalkeen kauppaan ja siivousta kakkua tekeen ja kaikkea. Kuuden ja yheksan valilla tuli sitte kavereita kylaan, pelattiin bilista ja hengailtiin, jopa yhen toisen oppilaan hostfamily oli mukana, ne toi mulle lahjanki! Ollaan muutenki aika paljo tekemisissa niien kans. Puhaltelin kahen kakun verran kynttiloita ja totta kai ne oli pilailukynttiloita eika sammunu melkee lainkaan... :) Oli kauheen kivaa!

Tanaan oli sitte vuorossa koulutunnit ja iltapaivasta Laguna Beachille. En ymmarra, meilla koululla paistaa arska koko aja mutta sittekku mennaan rannalle ni siella ei oo mitaa muuta ku pilvia joka suunnassa. Sita ne saasteet tekee. Mut kylla se arska aina valilla paisto hetken, ja kaytiin me TOSI isoissa aalloissaki heilumassa, mutta ei se kylla niin hohdokas biitsi ollu, kuten esim MTV:n samanniminen sarja antoi ymmartaa. Mut oli meilla kivaa. Sitte me mentiin sitte sielta toisen hostfamilyn kanssa syomaan minun synttarien kunniaks Hootersiin, en tiia tietaako kukaan sellasta, mutta siella isotissiset naiset tarjoilee pikkutopeissa. Miesten valinta, totta kai :D Mutta siella sitten ne yhtakkia kuulutti, etta hei suomalainen synttariseurue tulkaas tanne, plus joku jalkapalloilija jolla oli kans synttarit (vissin suosittu kohde synttareiksi) ja me sitte mentii sinne. Ne anto meille kaks valkosta pahvikartioita suuhun, jolloin se naytti iha silta ku meilla oli tipunnokka ja sitte muovirasiat kateen, semmoset mita saa ku ottaa ruokaa mukaan. Sitte ne laitto tiputanssia soimaan ja sano etta mean pitaa vetaa tipuina siella koko ravintola ympari ja jammailla!! :DD Naytettiin varmaa ihan hiton hauskoilta. Rapyteltiin sitten "siipiamme" ja paastettiin jotain ihmeaania ja kaveltiin isossa jonossa kaikkien taputtaessa ympari ravintolaa. Meista otettiin varmaan sata kuvaaki. Vitsi oli kivaa!

Sitte tultiinki tanne ja luoja etta vasyttaa. Pitais viela pakata, koska mennaan viikonlopuksi San Fransiscoon, ollaan hoteilleissa yota ja kaikkea... En siis valttamatta paase koneelle, mutta hengissa ja tallessa silti.

ISO KIITOS kaikille onnitteluista! Keijolle ja Anssille kans terkkuja tantat! Ja Suvi, Markus ja Essi, mie tuun kylla kahen viikon paasta niin sitte paastaan kunnolla juhlistaan tata taysi-ikasyytta, yrittakaa kestaa, varsinki Suvi :) Ja Millalle, hyva juttu etta kaikki on ok, ja hienoa etta se ehka pysyy viela sisalla pari viikkoa ni ehin sinne ja naha vauvan vastasyntyneena. :)

Mutta taa viikonloppu menee taas hulinoissa, kaheksan tuntia menee ajaa San Fransiscoon, ettaah.. Hengissa silti yritan pysya!